Insights Discovery - krachtig instrument

We maken in veel situaties gebruik van Insights Discovery. Een krachtig instrument dat persoonlijke voorkeuren inzichtelijk maakt en met het kleurenmodel een bruikbare taal biedt om als team ieders kwaliteiten te bespreken. Met dit instrument belichten we niet alleen de 'goede dag' waarop je talenten zichtbaar zijn, maar ook de 'slechte dag' waarop je valkuilen domineren. We leren individuen en teams goede en slechte dagen van elkaar te onderscheiden en hoe je niet blijft hangen in een slechte dag. Met de kleurentaal kunnen we ook de teamdynamiek en de organisatiecultuur bespreekbaar maken.

Insights Discovery profiel

Met Insights Discovery kunnen we een persoonlijk profiel maken. Het werkt heel eenvoudig via internet, waar je een vragenlijst invult. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Dit profiel bestaat uit een beschrijvende tekst over o.a. je persoonlijke stijl, je sterke en zwakke punten, je teambijdrage, je leiderschapsstijl en een drietal diagrammen met daarin in kleuren aangegeven welke persoonlijke voorkeuren je type bepalen.

Nieuwsgierig naar jouw profiel?

Je kunt bij Man en Paard een persoonlijk Insights Discovery profiel laten maken. We besteden veel aandacht aan de persoonlijke terugkoppeling zodat je alle inzichten uit het profiel optimaal kunt benutten. Nu we online werken, hoeven wij of jij niet meer te reizen. Dat betekent dat we de tijd hebben voor twee gesprekken. In het eerste gesprek leer je de kleurentaal kennen en herken je je eigen voorkeuren. Na afloop krijg je jouw persoonlijke profiel. Na een week hebben we een tweede gesprek en bespreken we je vragen en verdiepen je inzicht in je eigen voorkeuren en hoe jij je verder kunt ontwikkelen. Tussentijds heb je de tijd om je profiel in je eigen tempo te lezen en de inzichten te verwerken.

De kosten van het profiel in digitale vorm en twee online gesprekken zijn € 450,00 (exclusief BTW).

Insights Discovery profiel
G-Wave
72-type-wiel
Insights kleurige kaarten